2011. július 26., kedd

GĂ bĂ lyĂ s N. LĂ szlĂ : Hatvannyolc akkor ĂŠs azĂ - Jelenlegi ára: 1 265 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Hatvannyolc akkor és azóta : (h)ősök, utódok, szellemekA könyv listaára: 1334 Ft. Leírás:
Már csaknem egy évtizede, hogy napvilágot látott az újságíró-történész szerző Hatvannyolc! (200019249) című kötete, ám a témák bőséges tárháza már magában hordozta a folytatás ígéretét. 1968 ugyanis nem csak egy naptári évről szól. Az akkori események, szellemi áramlatok hatása tovább élt a korabeli szereplők nagy részével együtt. Hat év kutató- és gyűjtőmunka, illetve több évtizedes tapasztalat és megannyi élmény áll a jelen kiadványban helyet kapott tíz, egymással összefüggő, ugyanakkor önmagában is megálló tanulmány mögött. Bemutatja azt a rögös utat, amely elvezette az amerikai feketéket a polgárjogi harctól a legmagasabb kormányzati pozíciókig, rávilágít a párhuzamokra az Egyesült Államok vietnami és iraki szennyes háborúja között, ismerteti a békeharc és az antinukleáris mozgalmaknak a környezetvédő és globalizáció-ellenes csoportok - illetve a rettegett terrorista szervezetek - kialakulásában betöltött szerepét. Két esszében tárgyalja a diákforradalmak eseményeit és hatásait, melyek háttere kiindulópontja lett a későbbi társadalmi mozgásoknak, sőt, még a terrorizmus óloméveinek is. Szót ejt a katolikus egyház megújulásáról, az új vallási mozgalmakról, illetve a keleti orientációról is, amely nélkül mai, kétségbeesetten befelé fordulni próbáló, csodatevők és sarlatánok tobzódásának is helyet adó világunk nem létezne. Rock-történészként teret adott a művészetüket fontos dolgok szolgálatába állító rock-csillagoknak, illetve a szex és drog kényesnek számító témájának. Választ próbál adni a mai globális médiaterror születésére, végül pedig a kelet-európai 68-at tárgyalja, amely a maga módján elvezetett az 1989-es rendszerváltások sorozatához. A lábjegyzetekkel ellátott kötetet fekete-fehér képek illusztrálják, a végén bibliográfia és filmográfia kapott helyet. ISBN: 978-963-06-2208-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 265 Ft

Az aukció vége: 2011-07-28 15:03
. GĂ bĂ lyĂ s N. LĂ szlĂ : Hatvannyolc akkor ĂŠs azĂ - Jelenlegi ára: 1 265 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése