2011. július 25., hétfő

Szili Katalin: Kendőzetlenül - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! KendőzetlenülA könyv listaára: 1800 Ft. Leírás:
Valószínűleg nem igen van olyan ember az országban, aki ne ismerné a könyv szerzőjét hiszen Szili Katalin hét éven keresztül volt a Magyar Köztársaság egyik legfontosabb közjogi méltósága. Jelen kötet a 2002 és 2009 közötti időszak cikkeiből, beszédeiből és interjúiból készült. A címről több mindenre is asszociálhatnánk. Elképzelhető, hogy sok embernek a Szili Katalinhoz köthető jellegzetes kendők jutnak az eszükbe, ám jelen cím nem ezzel áll kapcsolatban. A könyvben publikált válogatott írásokkal szeretném bemutatni, hogy mit gondolok a világról, a társadalomról, magáról az emberről. (... ) Remélem, hogy ez a könyv kendőzetlenül bemutatja azt az értékrendet, amely a sajátom, és amellyel mindig is szolgálni akartam a közösség - a szülőföldem, a városom, Magyarország és Európa - érdekeit - vallja a szerző. A kötetet Kósa Ferenc filmrendező, MSZP-s politikus ajánlója nyitja, s ezt követik a dokumentumok, nem időrendi sorrendben. A kötetben szó esik a 2008. októberi Nemzeti Csúcsról, a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumáról, az Európai Unió és a magyar jogállam jelenkori helyzetéről, az 1956-os forradalomról, egy új alkotmány szükségességéről, a baloldal válságáról, s a szélsőségesség megerősödéséről is. A kötetben elolvashatjuk több nemzeti ünnepen elmondott beszédét, s a 2009. szeptember 14-én elhangzott leköszönő beszédet is. Elsősorban a politika iránt érdeklődő olvasók számára ajánlott kötet. ISBN: 978-963-06-9020-1A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Az aukció vége: 2011-07-27 16:54
. Szili Katalin: Kendőzetlenül - Jelenlegi ára: 1 565 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése