2012. január 11., szerda

Társasjáték majmok vára ÚJ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

    Üdvözöllek az aukciómon!
Az aukció tárgya
majmok vára
készségfejlesztő, egyszerű játékok, könnyen érthető játékszabállyal
3 izgalmas társasjáték egy dobozban!
Játékunkban a gyerekek nem csak a szerencséjükben bízhatnak. Maguk választhatják meg, hogyan kerülhetik el a veszélyt. A majmok farönkről farönkre ugrálva játszanak a tavacskák körül, a krokodilok pedig megpróbálják elkapni őket. Hogy melyiknek sikerül megmenekülnie, az a szerencsén és a jó választáson múlik. Mindenki maga teheti próbára saját és játékostársai szerencséjét, hogy végül a legügyesebb és legszerencsésebb bizonyuljon a legjobbnak! A dobozban még két népszerű klasszikus játék található, (Malom, Ki nevet a végén? ) melyekhez szintén részletes játékszabályt mellékeltünk!
  a kisebb gyermekek is könnyen megtanulhatják a közös játék alapjait. A szabályok egyszerűek, miközben a résztvevők kötetlenül fejleszthetik képességeiket. Lényeg a pontos megfigyelés, a siker és kudarc tűrése, valamint a kreativitás és a kézügyesség.
A játékidő rövid, ám mégis szórakoztató és izgalmas.
Már az 5 évesek is győzelmi eséllyel indulhatnak az idősebbek ellen. Mivel több nehézségi fok játszható, ezért az idősebb korosztály figyelmét is leköti. Használata családban, óvodában és az iskolában is egyaránt ajánlott.
NAGYON SOK TÁRSASJÁTÉKOT TESZEK FEL, NÉZD MEG A TÖBBIT IS
   


Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Az aukció vége: 2012-01-29 08:40
. Társasjáték majmok vára ÚJ - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése